Om Leif Carlsen
Leif Carlsen er passioneret social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.
Leif kan inspirere og dele konkret viden med jer om, hvordan I kan anvende sociale medier som eksempelvis LinkedIn som et moderne salgs- og relationsværktøj til at markedsføre jeres virksomhed overfor såvel eksisterende som nye kunder. Han giver samtidigt hans bud på, hvorfor at virksomhederne er tvunget til at accelerere indsatserne når det gælder de digitale platforme for overhovedet at nå ud til influenter og beslutningstagere.
Leif kommer med mere end 30 år erfaring fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP og har stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og ved hvad der skal til for at skabe øget salg i en virksomhed.
Han er en dygtig formidler af social selling og content marketing budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops og kurser eller sparring omkring social selling strategier.
Leifs formidling sker altid i et levende og energifyldt sprog, der er til at forstå og som er meget konkret i forhold til, hvad vi kan gøre i vores egne virksomheder.

FOREDRAG

Foredrag 1: Social selling inspirationsforedrag

Den moderne beslutningstager tager nu ca. 60 % af købsprocessen selv gennem brugen af blandt andet LinkedIn og Google. Dermed er kundernes købsproces under stor og hastig forandring.

Social selling foredraget har til formål at give viden og inspiration omkring begrebet social selling og content marketing. Vi kommer blandt andet ind på:

 • Hvilken betydning har den ændrede købsproces og social selling for din forretning?
 • Hvordan kan vi bruge social selling og content marketing til at skille os ud fra konkurrenterne?
 • Hvordan kan du bruge en LinkedIn Company Page og din personlige LinkedIn profil som sendemast til at nå ud til nuværende og potentielle kunder?

Varighed:   45-120 minutter efter aftale

Deltagerantal:  Ingen begrænsning på deltagerantal

 

Foredrag 2: Social selling for bestyrelser

Købsprocessen som vi kender den ændrer sig markant i takt med, at beslutningstagerne i dag er blevet så digitale og selvstændige, at de i snit håndterer 60 % af købsbeslutningen selv. Disse forandringer stiller også nye krav til både bestyrelser og direktioner.

Dette foredrag har til formål at give inspiration til hvordan en bestyrelse kan bistå direktionen med den strategiske retning i forhold til brugen af social selling og sociale medier. Vi kommer bl.a. ind på:

 • Hvilke strategiske målsætninger har virksomheden i forhold til sin tilstedeværelse på de sociale medier?
 • Hvad er virksomhedens kommunikative fyrtårne?
 • Hvem er målgrupperne og på hvilke platforme er de?
 • Hvilken ledelsesmæssig forankring skal der være for at sikre at ændringer i salgsprocessen gennemføres?

Varighed:   1-2 timer efter aftale

Deltagerantal:  Ingen begrænsning på deltagerantal

 

Foredrag 3: LinkedIn Do’s and Don’ts foredrag

Hvad må du og hvad må du ikke gøre på LinkedIn?

Findes der en slags do’s and don’t, altså en form for LinkedIn best practice eller en guideline?

Der er helt sikkert mange meninger om, hvad der er rigtigt og forkert at gøre på LinkedIn. Gennem vores arbejde med mere end 130 virksomheder, der bruger LinkedIn professionelt, har vi indsamlet en lang række erfaringer, og gennem dette har vi opbygget en slags LinkedIn best practice, som vi taler om i foredraget.

Vi kommer blandt andet ind på følgende emner:

 • Kan du poste billeder af dine børn på LinkedIn?
 • Må du bruge smileys i dine statusopdateringer?
 • Må du sælge på LinkedIn og poste tilbud og priser?
 • Hvordan tackler du negative kommentarer?
 • Kan du udtrykke politiske holdninger på LinkedIn?

Varighed:   45-120 minutter efter aftale

Deltagerantal:  Ingen begrænsning på deltagerantal

 

Foredrag 4: Bliv en superhelt i salgsafdelingen

Den moderne marketingafdeling er ofte godt med, når det gælder brugen af social media i markedsføringsindsatserne. Social Media Manageren forstår således de sociale medier og udnytter de mange muligheder, som det giver.

Salgsafdelingen er derimod endnu ikke klædt lige så godt på til at bruge de sociale medier i deres salgsindsatser. Mange sælgere forstår ikke social selling metodikken, og har brug for hjælp til at komme i gang.

I dette foredrag får du som Social Media Manager eller marketingmedarbejder inspiration til 5 konkrete trin til at få salgsafdelingen med på beatet, og blive aktive på de sociale medier. Ambitionen er at gøre dig til superhelt i salgsdelingen ved at det er dig, som får sælgerne til at få succes med social selling 🙂

Varighed:   45-120 minutter efter aftale

Deltagerantal:  Ingen begrænsning på deltagerantal

 

Foredrag 5: Få ny energi i dit netværk foredrag

Få ny energi i dit netværk og partnerskaber er et inspirationsforedrag, som henvender sig til alle, der anvender networking som en proaktiv del af deres professionelle relationsudvikling.

Foredraget giver deltagerne inspiration, indsigt og tips og tricks til, hvordan man kan arbejde med pro-fessionel networking. Vi kommer bl.a. ind på:

 • Hvorfor arbejde målrettet med networking?
 • Hvilken betydning har det, at millennials fylder mere og mere på arbejdsmarkedet og nu er en betydende faktor blandt B2B-researchers?
 • Kernen og ånden i moderne networking
 • Derfor skal du (også) tænke i digital networking
 • 5 konkrete tips og tricks til bedre networking

Varighed:   45-120 minutter efter aftale

Deltagerantal:  Ingen begrænsning på deltagerantal

 

Forespørg på en eller flere speakers

Udfyld nedenstående, så får du en hurtig tilbagemelding vedr. jeres arrangement, tidspunkt og pris.
 • Dine kontaktinformationer
 • Tryk SEND, så vender vi hurtigt tilbage med information om den eller de speakers du spørger til.