Om Trine Lykkegaard
Trine Kruse Lykkegaard, foredragsholder, forfatter og journalist
Med mere end 20 års erfaring indenfor salg, marketing og kommunikation i rygsækken guider Trine Kruse Lykkegaard ledere og medarbejdere gennem en indre og ydre rejse, hvor de finder deres unikke udtryk – og kommer ud over kanten med det.
I dag efterspørges kant og personlighed, mere end evnen til at “blende ind”. Både på arbejdspladsen og i mødet med din målgruppe.
Vi finder imidlertid ikke vores eget udtryk uden at have kigget os selv grundigt i spejlet. 
Lær hvordan på et af Trines inspirationsforedrag, når hun kærligt og humoristisk sætter fingeren på de ømme punkter, fisker skeletterne frem fra skabet og lærer dig at bruge dem konstruktivt i udviklingen af dit brand.

FOREDRAG

Foredrag 1: Sådan spiller I sammen – som et team i mange farver

Bliv inspireret til at bruge jeres forskelligheder konstruktivt i et team. 

Undersøgelser viser, at jo mere bredt, en medarbejdergruppe er sammensat, jo bedre performer virksomheden. Alligevel ender mange ledere med at ansætte den samme type medarbejdere igen og igen – måske ligefrem nogen, der ligner lederen selv. 

Hvordan får vi øje på lige præcis de kvaliteter, der skal til for at sammensætte et team rigtigt – og hvordan spiller vi sammen, så vi performer bedst muligt – hver dag? Det gør vi blandt andet ved at finde ind til kontrasterne og forskellighederne – og bruge dem målrettet.

Vær med, når Trine fortæller dig hvordan.

 

Foredrag 2: Virksomhedens historiefortælling

Vi fortæller historier hver dag. Om os selv og om hinanden. Din virksomheds brand udgøres af de følelser og associationer, du er i stand til at vække hos din modtager – med din historie. 

Hvordan skaber du identifikation hos din modtager og gør din historie medrivende og vedkommende? Og hvordan får du taletid i medierne, uden at drukne i mængden?

Bliv inspireret af filmens virkemidler og få redskaber til at implementere dem i din virksomhed, på en måde, der matcher den virkelighed, I står overfor.

 

Foredrag 3: Krisehåndtering

Frygter du en shitstorm? Eller har din virksomhed allerede oplevet én? Med nutidens voldsomme informationsflow kan rygtedannelser og konspirationsteorier nemt få deres eget liv – til stor skade for den ramte virksomhed.

En shitstorm eller kommunikationskrise udvikles imidlertid ikke over night – selv om det kan føles sådan. Det betyder heldigvis også, at den kan forebygges – og stoppes igen.

Men hvordan lærer I at spotte faresignalerne – før stormen bryder løs? Og ikke mindst: Hvordan rider I stormen af, når den ER opstået? 

Efterspillet er et kapitel for sig. Efter stormen imødeser I en ny hverdag med nye indsigter. Hvordan får I integreret disse indsigter og lagt en ny strategi for jeres kommunikation, der tager højde for de vilkår, I opererer indenfor?

Til dette inspirationsforedrag lærer du at lægge en strategi for virksomhedens kommunikation, der hjælper dig til at navigere i en omskiftelig og måske konfliktfyldt hverdag.

 

Foredrag 4: Forandringsprocesser

Hvordan håndterer man forandringsprocesser i en omskiftelig hverdag – og får kroppen og sjælen med, så alle lander godt i det nye?

Måske er forandring ligefrem et grundvilkår i måden, I arbejder på? Få inspiration til at arbejde organisk – men erkend samtidig de udfordringer, det indebærer og arbejd målrettet med dem. Få redskaber til at se trolden i øjnene og komme godt videre.

Måske står I overfor en større organisationsændring og vil gerne drage omsorg for jeres medarbejdere i den situation. Her kan Trines inspirationsforedrag være en god måde at kickstarte en sådan proces på.

Forespørg på en eller flere speakers

Udfyld nedenstående, så får du en hurtig tilbagemelding vedr. jeres arrangement, tidspunkt og pris.
  • Dine kontaktinformationer
  • Tryk SEND, så vender vi hurtigt tilbage med information om den eller de speakers du spørger til.