3 hurtige råd om micro-influencers

Forbes Magazine har allerede udråbt micro-influencers til at blive et af de mest indflydelsesrige ”medier” i 2019. Det er der mange grunde til – først og fremmest er micro-influencers en kosteffektiv måde at kommunikere til de ellers så skeptiske og reklametrætte Millennials på.

 

Micro-influencers voksende popularitet skyldes ganske enkelt også, at det ikke er alle brands, der har råd til at engagere sig med de store, veletablerede influencers med hundredetusindvis af følgere.

Det skal man ikke være ked af, for faktisk har flere undersøgelser vist, at et stort antal følgere ikke nødvendigvis er en fordel i sig selv. For måles der på graden af engagement – typisk antallet af interaktioner såsom likes, delinger og kommentarer – har mindre og mere nicheprægede influencers ofte langt mere aktive og engagerede følgere, hvorimod de store influenceres fanbaser typisk er mere passive, men naturligvis til gengæld har større reach.

Sidst, men bestemt ikke mindst vigtigt, er der ofte mere nærvær og autenticitet i det content, som mindre influencers skaber.

Så micro-influencers er ikke til at komme udenom. Men som det gælder alle slags influencer-samarbejder, er en solid og grundig strategi – ikke mindst for hvordan influencer marketing

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL