6 loyalitets-trends i 2020

Loyalitetsprogrammer er almindelige, og der kommer flere af dem. Hvis du vil skille dig ud, vil en standard loyalitetsplatform ikke gøre det for dig. Du må finde en langsigtet løsning, der både skaber værdi for dit brand og dine kunder, der hvor de er. Det mener det engelske bureau Rocketmarketinggroup, der er specialiseret inden for loyalitet.

Kun 37% af forbrugerne mener, at nuværende loyalitetsprogrammer tjener deres formål. 95% af de britiske kunder vil have brands til at finde nye måder at belønne deres loyalitet på. Så der skal nytænkning til. Så hvis du vil investere i at opbygge loyalitet, kan du med fordel være opmærksom på 6 trends:

1) Overgang til smart phone apps

Tiden med analoge 'loyalitetskort' er forbi. Teknologien giver mulighed for større fleksibilitet, højere engagement og mere præcist målrettede loyalitetstilbud. Det anslås, at 70% af brugere i loyalitetsprogrammer får deres belønninger ved hjælp af en app. Nemt og brugervenligt. For brands gør apps det enkelt at eksperimentere med forskellige incitamenter og bestemme.

En god loyalitetsapp skal have en engagerende og intuitiv grænseflade. Især du unge er tiltrukket af elegant og funktionelt design; 71% af millenials og 65% af Gen Z rapporteres at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL