Bannerannoncering fra mål til resultater

Vi hører igen og igen, at flere marketingkroner bliver allokeret til online frem for de traditionelle medier. Men for mange annoncører er onlinemediet stadig en jungle. Der er mange nye faktorer, du skal kende for at få den optimale effekt ud af dine onlineaktiviteter. Denne artikel giver et bud på, hvordan du bør arbejde med onlinemediet.

Onlineannoncering er på ingen måde en plug-and-play løsning. Du vil ikke opnå nogen effekt, så længe du tror, at det blot handler om at lave et par bannere og placere dem hos de største medier. Onlineannoncering handler om meget mere end bannere og medieplacering.

Respons eller kendskab

Som med mange andre ting inden for markedsføring afhænger tilgangen til ens kampagner af ens målsætninger. Helt overordnet er det første spørgsmål, du skal stille dig selv, om du vil opnå respons eller opbygge kendskab til dit brand eller produkt.

Det kan virke meget banalt at starte sin onlineannoncering med at præcisere, om man ønsker respons eller kendskab. Ikke desto mindre påvirker det tilgangen til onlineannoncering. Hvis målsætningen er respons, er det vigtigt at tænke på, at respons ikke kun er salg, men også kan være tilmelding til nyhedsbrev, trafik til

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL