Bør enhver B2B virksomhed arbejde med Explainer-film?

Ifølge undersøgelser har 95% af os har set mindst 1 video, der forklarer et produkt, en service eller en virksomhed. Og tallene viser, at det er en effektiv måde at kommunikere på. Herhjemme annoncerer virksomheder med at producere explainer-film for under 5.000 kr. Så måske er den type af film ved at være hygiejnefaktor?

Det, der gør det til explainer film, er som navnet antyder, at de forklarer et produkt frem for blot at anprise det. Eller med andre ord, de indeholder mere information end slogans.

Der har altid været explainer-film. I gamle dage var hade-reklamerne i Danmark, de såkaldte TV-shop film. Alle kunne grine af, hvor latterlige de var. Allerhøjst grinede dem, der lavede dem. For de målte på, hvor meget de tjente. Og det var ikke småpenge.

Siden hen er explainer-film blevet voldsomt udbredte på alle platforme. Ganske givet fordi det er blevet væsentligt billigere at få sit budskab ud. Film om superlim, særlige tandbørster eller andre udmærkede produkter står i kø, når du besøger YouTube.

Du har sikkert ogdå set masser af explainer-film uden at skænke det en tanke, at det er explainer film. For de findes i mange

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL