Case: Øget salg med Business Intelligence

Hos NORDJYSKE Medier bliver Business Intelligence blandt andet brugt til salgsstyring og målstyring på den enkelte sælger.

”Den enkelte medarbejder har nu et meget bedre overblik over sin kundeportefølje, både vedrørende omsætning, aktiviteter og mange andre nøgletal på kundeniveau. Det gør det muligt at se, hvor potentialet ligger“, fortæller Kirsa Christoffersen, administrations- og projektchef hos NORDJYSKE, og fortsætter: ”Vores BI-løsning fortæller os, hvor vi skal sætte ekstra kræfter ind“.
Det forbedrede overblik giver tydelige resultater: ”Vores viden om, hvad der lykkes for salg, giver os vigtig information om, hvordan vi skal handle frem ad banen. Desuden har vi forbedret både kunde- og medarbejdertilfredsheden“, fortæller Kirsa Christoffersen. Business Intelligence-løsningen bruges også til forretningsanalyser og benchmarking. NORDJYSKE kan se udviklingen og tendenserne i markedet, og løsningen udvides løbende i takt med, deres behov ændrer sig.
Business Intelligence-løsningen har været så stor en succes for NORDJYSKE, at NORD-JYSKE Distribution også har implementeret løsningen.
”Nu kan vi følge med i alle data vedrørende bladsalg og distribution, og på disse vigtige forretningsområder har vi fået fuld gennemsigtighed. Desuden bruger vi Business Intelligence til budgettering, og det har lettet budgetteringsfasen betydeligt“, forklarer Kirsa Christoffersen.

Stor og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL