CEO Niels Henrik Eriksen, Republica: ”I dag skal du måske lancere dit BtB produkt, når det kun er 70% færdigt”

Med en fortid som marketingansvarlig hos både Vestas som Nets har CEO hos Republica, Niels Henrik Eriksen, arbejdet med BtB på højeste niveau gennem mange år. I denne samtale med Marketcommunity giver Niels bud på, hvad det kræver, hvis du vil være excellent inden for BtB marketing.

Du er jo skiftet fra Nets til Republica for relativt nylig, hvorfor?

Jeg har været rigtig glad for mine år i Nets, og jeg er stolt over at have bidraget til måden, hvorpå brandet er blevet skærpet og flyttet markant på en lang række områder. Det har været en særdeles spændende rejse med gode og dygtige kollegaer.

Så jeg var egentlig ret godt tilfreds, da jeg hørte om muligheden hos Republica, som er et bureau jeg kendte af navn, men ikke meget andet, fra min fortid i branchen. Det appellerende i dén opgave, som vi så nu er gået i gang med, er at definere strategien og eksekvere planerne for hvordan virksomheden skal positionere sig og agere i de kommende år. Det er et særdeles sundt bureau med en imponerende track

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL