E-Mail Marketing - strategi, permission og kommunikation

E-mail marketing bør indgå som en naturlig del af virksomhedens markedskommunikation. Det har de fleste virksomheder indset. Alligevel er der fortsat mange virksomheder -både store og små - der ikke er kommet i gang endnu. Bliv klogre på, hvordan du kommer i gang, og hvad du må og ikke må.

Som med al anden markedskommunikation er man nødt til at definere formålet med sin kommunikation; er det for at skabe leads, for at op- eller krydssælge, for at skabe livscyklus-marketing eller? Der er mange forskellige formål med e-mail marketing, men det er klart, at succes kun kan opnås, hvis kampagnen er målrettet til både formål og målgruppe.

En almindelig fejl er, at virksomheder ikke tager e-mail marketing seriøst, da omkostningerne er minimale i forhold til næsten al anden markedsføring, virksomhederne beskæftiger sig med. Alle, der bruger blot få øjeblikke på at gennemtænke dette, kan se, at en sådan holdning er ”helt ude i skoven“– hvis man da ellers tror på, at kunder og potentielle kunder er det vigtigste for enhver virksomhed.

Hvem må jeg sende e-mail til?

Der er en række regler, som skal overholdes for at undgå konflikt med spam-lovgivningen, når

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL