Er din brief en om’er?

Briefing er et nøglebegreb i samarbejdet mellem bureauer og annoncører. En af årsagerne til et dårligt samarbejdsforhold er ofte en dårlig briefing, og i mit arbejde med annoncører oplever jeg også ofte store problemer med at skrive en god brief og en generel tvivl om briefens indhold og formål. Udtrykt med reklameterminologi ender briefing ofte med en "om'er", hvilket går ud over både annoncøren og bureauet. Denne artikel giver et bud på, hvordan briefingen kan håndteres, så man undgår disse om'ere.

Briefing er også en del af virksomhedens planning

Briefing er et vigtigt område i samarbejdet mellem annoncør og bureau, da det er styrende for bureauets arbejde med annoncøren og for at nå målsætningerne med projektet. Der findes mange faktorer i et succesfuldt forhold annoncør og bureau imellem, men briefing er et område man fra påbegyndelsen af samarbejdet skal have styr på.

Mange annoncører ved ikke hvordan de skal forholde sig til briefen, og indholdet har ofte det forkerte fokus. Dette gør det svært for bureauet at arbejde ud fra og kan resultere i, at briefen enten ender i glemmebogen eller helt undlades, fordi bureauet ikke kan bruge det. I værste fald misforstås annoncørens

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL