Krifas valg på tværs af kanaler og medier

Hos Kristelig Fagbevægelse er tilstedeværelse et nøgleord. Både i forhold til kvalitet og service for eksisterende kunder, men i høj grad også i forhold til marketingstrategien. Potentielle kunder møder Krifa i en lang række forskellige medier, men også på flere platforme og ved adskillige begivenheder. MARKET har talt med kommunikationschef Trine Puggaard.

Kristelig Fagbevægelse blev stiftet tilbage i 1899 som Danmarks første ”gule fagforening“. Helt frem til 1970'erne levede Krifa dog et stille liv med mindre end 1.000 kunder i a-kassen. Siden da har væksten været eksplosiv, og i dag er Krifa landets 3. største a-kasse med 190.000 kunder, mens fagforeningen som landets 5. største har mønstret 130.000 kunder. Krifa er i øvrigt den af Danmarks 27 a-kasser, der i 2011 har haft den største vækst.
MARKET har talt med Krifas kommunikationschef, Trine Puggaard, for at høre nærmere om, hvordan Krifa arbejder med medier og kanaler i kampen for at udbygge og fastholde deres stærke markedsposition.

Trine Puggaard

I skiftede sidste år kampagne-univers. Hvad var jeres overvejelser i den forbindelse?

Vi havde tidligere oplevet fordelene og gevinsterne ved at have et

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL