Få gode råd til dit arbejde med social data

Virksomheder træffer i stigende grad beslutninger, baseret på ekstern data. Denne data stammer blandt andet fra sociale medier og indeholder indsigter om målgruppe, brandpositionering, konkurrenter og trends i branchen. Derfor er social data afgørende, når virksomheder skal udarbejde strategier i forbindelse med eksempelvis Influencer Marketing.

Mange virksomheder, som arbejder med social data, står ofte overfor udfordringen: ‘Hvordan omdanner jeg denne data til brugbar viden?’ og ‘hvordan måler jeg på min performance baseret på de KPI’er, som virksomhedens allerede bruger i sin generelle rapportering?’. Især brug af viden fra social data er mangelfuld, når virksomheder udarbejder strategier - både i og udenfor virksomhedens marketing- og kommunikationsafdelinger.

Social data skabes også af influencers

På de sociale medier findes mange aktører og influencers med meninger, holdninger og udtalelser, der kan have effekt på et brand eller en branche. Derfor er det vigtigt, ikke blot at identificere relevante influencers til potentielle partnerskaber, men også at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL