Louise Paustian, kommunikationsrådgiver: Hvad kræver det at få succes med purpose-branding?

Få svaret, og få samtidig opskriften på hvordan du bygger en stærk CSR-profil for din virksomhed. Der er nogle vigtige overvejelser du skal gøre dig, og forudsætninger der skal være på plads, før du kan tage hul på at kommunikere på den grønne agenda. Det er ikke raketvidenskab, men alligevel ser jeg ofte produkter og virksomheder, der brander sig på at være bæredygtige eller gode grønne alternativer, uden at der findes ordentligt belæg for det.

Det er i bedste fald luftigt, og i værste fald utroværdigt, og udvander desværre de gode projekter andre virksomheder arbejder med. Hvis dine budskaber bare er ’grøn markedsføring’, og ikke bunder i en virksomheds ønske om at skabe reelle bæredygtige resultater og forandring. Så har jeg kun ét råd til dig:

 

Lad være med
at kommunikere på en purpose agenda.

Sorry, det er ikke for at være lyseslukker eller dræbe dit personlige ønske om et mere bæredygtigt arbejdsliv. Det har jeg enormt stor respekt for at du ønsker. Men så er din opgave lidt anderledes og består primært i at lægge pres indefra i virksomheden, hen imod at se ambitioner på

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL