Fremtidens marketingfunktioner er fragmenterede - hvem kan samle stumperne?

Alting er forbundet. De marketingplatforme og værktøjer, som bedst integrerer sig med hinanden, vinder fremtidens virksomheder og forbrugere. Men det paradoksale er, at i takt med at platforme og værktøjer bliver mere integrerede, bliver marketingaktiviteterne stadig mere specialiserede og fragmenterede. Fremtidens marketingmedarbejder skal forstå det store billede og skabe sammenhænge i de spredte aktiviteter. Og de skal starte allerede i dag.

Decentraliseret, specialiseret og fragmenteret

Online marketing er blevet decentraliseret - alle har adgang til de samme værktøjer og kun talent og budget bestemmer effekten af kampagnen. Den lokale økobutik har i princippet adgang til de samme online værktøjer som en Fortune 500 virksomhed. Derfor er platforme og værktøjer, som Facebook og Adwords, på den ene side dybt intuitive og på den anden side ekstremt avancerede. 

Tendensen er, at flere og flere virksomheder vælger specialiserede bureauer fremfor full-service bureauer til at varetage deres aktiviteter. Det giver rigtig god mening. Hver eneste marketing-aktivitet kræver stadig dybere kendskab til det enkelte værktøj eller aktivitetstype. I dag ser vi bureauer som specialiserer sig indenfor en kvist af en gren af en given platform. Både Google og Facebook belønner bureauerne for at gøre det.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL