Fremtidens forbrugere vil spidse ører

Forbrugerne bliver mere kritiske over for markedskommunikation, mere vant til at bestemme selv og mere indstillet på co-creation – også når det handler om ørerne.

Branding ved hjælp af lyd og musik, såkaldt sound branding, er i de seneste 10 år for alvor kommet på dagsordnen. Det er ganske vist ikke nyt, at virksomheder – eller markedsførere helt generelt – tænker strategisk i forhold til den lyd, de afgiver. I mange år har det fx ikke været tilfældigt, hvordan bilen og vandflasken – og reklamerne for dem – har lydt. Det nye er, at virksomheder nu mere rutinemæssigt og over en bred kam må medtænke lydens rolle i forbindelse med branding og markedskommunikation i det hele taget.
For virksomheder gælder det nemlig efterhånden generelt – store som små, private som offentlige, intern som eksternt og uanset branche – at der opleves et stigende behov for at brande (sig). I den forbindelse bør alle mulige midler naturligvis tages i brug, og det gælder i princippet alle virksomhedens auditive kommunikationsplatforme eller touchpoints såsom reklamer, fysiske miljøer, produkter, telefonlinjer, konferencematerialer etc. Parallelt med dette behov er der fremvokset en række produktionsselskaber med speciale i netop branding

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL