’’Gå all in’’ - En hilsen fra et bureau

Jeg ønsker mig en verden fuld af marketingafdelinger, som går ALL IN. Altså, kigger på nye, langtidsholdbare forretningsmodeller og services, som gør deres produkt bedre, og forstår at tænke kommunikation før målgruppe. Det er den nye form for transformerende markedsføring, som i dag domineres og ’disruptes’ af agile og overvejende digitale udfordrere, men som sagtens kan adopteres af alle mand. Man skal bare acceptere, at marketing kommer med i forreste række, og dermed involverer hele forretningens DNA.

Vi starter derfor med et stort WHY, i stedet for HOW. Jeg er sikker på, at det engang er blevet adresseret internt og efterfølgende begravet i performance-teams og kortsigtede salgsmål. Men jeg er ikke sikker på, det er tilfældet eksternt.

Kend dit produkt

Kommunikationen til forbrugeren omkring dette vigtige WHY -  altså virksomhedens filosofi -  virker til at være blevet nedprioriteret i kapløbet om at sige mest, til flest, hurtigst - og det er en skam. Der er efter min mening meget få aha-oplevelser tilbage udover pris og køb nu. Ingen unikke fordele og features, som hæver sig over specifikationer og ganske få, banale adfærdsbestemte elementer. Ingen medrivende, kontinuerlige universer og i øvrigt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL