Ny kundeindsigt er nøglen til succes i marketing

Vi som kunder har i dag en forventning om at være i centrum, og det skal marketingafdelingen være klar til at håndtere, både før, under og efter købet. Men processen omkring en handel er markant ændret, og organisationen skal følge med. Når jeg en aften sidder og køber nattøj til børnene på min arbejds-PC og dagen efter bliver bombarderet med børnetøjsreklamer fra butikker, hvor jeg ikke handlede, betragter jeg det som spam og virkelig irriterende. Det er på ingen måde en god service, selvom det er det, dem der sælger remarketing løsninger forsikrer os om.... Havde de derimod ”ramt mig”, lige inden jeg trykkede køb på et andet site, havde chancerne for at få mig til at handle i deres butik været voldsomt højere.

Vi skal sætte ind med nye kompetencer! For at kaste lys over netop den udfordring, viser jeg nedenfor to IDC modeller, som parrer den nye købscyklus med de mange roller og kompetencer, vi i marketing skal dække - og når man har gjort den lille øvelse, bliver det meget nemmere at sætte ind de rigtige steder.

Købs- vs. Salgsprocessen

Der er sket et magtskifte fra sælgeren til

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL