Den perfekte brandstrategi

Der er sket noget med måden, din virksomhed møder forbrugerne på. De er ikke længere interesserede i at have noget særligt forhold til dit brand. Uanset hvor store anstrengelser, du gør dig for at iscenesætte det. Tværtimod. Jo mere cool, du siger, du er, des mindre cool er du. Lyder det som en tarvelig vejrudsigt at gå på sommerferie på? Ingenlunde – der er masser af sol på vej i marketingland. MARKET har talt med den amerikanske brandstrateg Jonathan Salem Baskin, og ifølge ham handler det om at slippe kontrollen med dit brand og fokusere på din forretningsplan i stedet.

Det er morgen i Chicago, da jeg fanger Jonathan Salem Baskin via Skype. I forhold til den arketypiske konsulent, jeg huskede fra hans hjemmeside, er det mildt sagt en meget ”domestic“ Jonathan, jeg har på skærmen.
”Jeg er studerende,“ svarer den gråsprængte mand overraskende, da jeg indledningsvist beder ham præsentere sig selv.
”Jeg har arbejdet i reklamebranchen i New York i mange år. Og sidenhen været både marketingchef og konsulent. Og jeg føler, jeg er kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg med åbent sind og naturlig nysgerrighed kan tale med en

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL