IT Guru Preben Mejer: Sådan vil teknologien forandre marketing for altid.

Gennem 25 år har Preben Mejer vist en unik evne til at spå om teknologiens indflydelse på vores liv. Med sin aldrig svigtende interesse er han stadig fuldt opdateret på de nyeste landvindinger, og han var meget præcis i sine spådomme, da Marketcommunity talte med ham om, hvor forbrugerne og marketing er på vej hen. Denne artikel er det nærmeste, vi kommer et must-read for alle marketingansvarlige.

 

Hvad ser du som de vigtigste forbruger-trends, der er drevet af teknologi?

 

”Vi er på vej ind i den tredje store teknologibølge, og den bliver større, end noget vi har oplevet indtil nu. Den kommer endda til at overskygge selve fremkomsten af internettet. De to foregående bølger var personlig computer-udviklingen, der med PC'er og siden hen smartphones gav computerkraft til alle; Demokratisering af computerkraft. Siden kom så internet-udviklingen, der gjorde kommunikation til en leg og gav os ubegrænset adgang til information af enhver art; Demokratisering af information.

Nu kommer så den tredje bølge, der handler om to ting. For det første sensorer til ingen penge, som kommer til at betyde, at alt, hvad jeg omgiver mig med, bliver i stand

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL