Har du styr på dit brand i search og social media?

De fleste virksomheder har i dag forstået vigtigheden af at markedsføre sig i søgemaskinerne. Både i form af søgeordsannoncer og organisk optimering. Det er godt. Mange er også begyndt at engagere sig i de sociale medier. Det er også godt. Men næsten ingen virksomheder har endnu forstået vigtigheden af at overvåge og aktivt beskytte deres brands og branding kampagner i søgemaskiner og de sociale medier. Og det er katastrofalt!

Der investeres hvert år milliarder i at opbygge og vedligeholde stærke brands. Det er der også god fornuft i. Stærke varemærker, som målgruppen opfatter positivt, kan være guld værd. Men de fleste virksomheder overser desværre, hvor alvorligt deres branding-aktiviteter kan undermineres på nettet. Faktisk er det de færreste, der overhovedet aner, i hvilken grad det sker i dag. Og endnu færre forsøger at gøre noget ved det.

Alle mennesker søger

Søgemaskiner og sociale medier bruges af næsten alle mennesker i dag som et centralt værktøj, når de skal undersøge noget – finde svar. Særligt søgemaskinerne rammer så godt som alle befolkningsgrupper.

Jobansøgere researcher den virksomhed, de overvejer ansættelse i. Journalister researcher fakta og baggrund til deres historier. Investorer researcher

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL