Hvad er særligt ved dit brand?

Med den stigende e-commerce og de interessenter, der er aktive på platformene, bør man som brand spørge sig selv, om man gør det godt nok. Samtidig ser vi en stærk omnichannel-udvikling der effektivt udhuler f.eks. bankernes eksistensberettigelse. Det er tid til at kigge sig i spejlet og pudre næsen, hvis man har planer om at være her om 10 år. 

Man bilder sig ind, at man er kommet tættere på sine kunder

Mange har sikkert for længst købt ind i digitale dataredskaber, der kan fortælle om autentisk forbruger adfærd, når adfærden har været der. De ved derfor præcis, hvor deres kunder var, og hvornår de var det. De ved, hvad deres kunder var ved at købe og kan ret let være tilstede med et målrettet budskab sekunder efter kunde adfærden. Og det kan deres konkurrenter så også.

Teknisk set er man kommet tættere på sine potentielle kunder. Men man kender dem ikke ... rigtigt. Og man inspirerer dem ikke til en adfærd.

Som forbruger oplever man det ved at blive bombarderet med enslydende taktiske budskaber, efter vi har købt varen. Men de har glemt, hvad de skal sige til os. Udover at det

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL