Forfatteren til “Why we buy” om shoppere og retail

Når detailhandlere og marketingfolk vil ind i hovedet på forbrugeren, er det en god idé at se nærmere på Paco Underhill undersøgelser og metodik. Forfatteren til kæmpesucceser som "Why we buy" og "Call of the Mall" betragtes overordnet som specialist på butiksområdet og -indretningen - men hans erfaringer og viden om den menneskelige handlen og gøren kan anvendes i mange aspekter af kommunikation og markedsføring. Market fangede Underhill i et af få ledige øjeblikke i analyse- og rådgivningsvirksomheden Envirosell.

The Science of Shopping

Market: Gennem dit arbejde og forfatterskab støder man på et gennemgående tema "The Science of Shopping". Kan du fortæller mere om, hvilken viden du forsøger at afdække?

Paco: Historisk har købmænd og markedsførere støttet sig til en række værktøjer. Antallet af registrerede salg har fx været meget anvendt. Det er også et godt værktøj, men man skal bare altid huske, at det er en opgørelse over sejre, ikke tab.

Man kan også spørge kunderne - enten efter et salg, på vej ud af butikken, man kan skrive til dem, ringe til dem, og internetpaneler bliver mere og mere populære. Igen kan man opnå meget værdifulde informationer - og igen

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL