Hvad sker der i marketingåret 2005?

Baggrunden for de følgende spådomme er de input, der kommer fra medlemmerne i Danske Annoncørforening og i en Gallup analyse.

Marketingåret er godt i gang, hvad retning peger pilene? Det er svært at spå - især om fremtiden, som Storm P. sagde, men lad mig alligevel prøve.

Baggrunden for de følgende spådomme er de input, der kommer fra medlemmerne i Danske Annoncørforening og i en Gallup analyse, hvor 350 virksomheder blev spurgt om deres forventninger til markedsføring i 2005.

Pessimismen har trange kår

Der er stor tillid til fremtiden blandt forbrugerne. Og det er godt for virksomhederne og hvis det er godt for virksomhederne, ja så er det godt for marketing. Der er nemlig det specielle ved lysten til at drive markedsføring, at den er stærkt afhængig af de generelle tendenser i samfundet - det giver jo ikke ret meget mening at markedsføre sig kraftigt, hvis forbrugerne ikke vil købe nogen varer. Så tror virksomhederne på, at forbrugerne vil købe, så bliver der afsat flere penge til markedsføring - dette bekræftes da også af tallene og af det indrykningsmønster, vi allerede har set i 2005: Der bliver afsat flere penge til markedsføring i

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL