Hvilke medier skal du bruge til din målgruppe?

Mange virksomheders brug af sociale medier er et udtryk for et verdenssyn, der tager udgangspunkt i egen navle. En succesfuld SoMe-strategi begynder og slutter med målgruppen, så drop vanetænkningen og egne præferencer og få gang i dit personas-arbejde.

Når du skal beslutte dig for, hvilke sociale medier du vil bruge for at få dit budskab ud over rampen, skal du tage udgangspunkt i, hvad din målgruppe vil have.

Et eller andet sted er det lidt absurd at skrive ovenstående pointe, for i hvilke andre brancher kan det overhovedet være et tema, at man som sælger af et produkt skal forholde sig til, hvad kunderne beder om? Ikke desto mindre er det virkeligheden, når det kommer til virksomheders brug af sociale medier, som ofte synes at være et mix af tilfældigheder, vaner og fordomme - måske tilsat et strejf af ”nå ja, vi skal jo være her, for det er jo her, de unge er”-opgivenhed.

Måske kender du det fra dig selv: LinkedIn er det seriøse netværk for voksne mennesker, mens Facebook er en rodebutik med alt fra konkurrencer over kattevideoer til alenlange tillykke-med-fødselsdagen-tråde. Twitter mest er for politikere og journalister, og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL