Hvordan du med kulturprojekter kan skabe positive bølger og brande din virksomhed

Min erfaring er, at kreative ideer, kulturoplevelser og kulturprojekter kan skabe branding internt såvel som eksternt. Der er mange muligheder, lige fra at sikre at medarbejderne trives, til at de tager ejerskab og får en uforglemmelig kulturel oplevelse. Eksternt kan det handle om, at I skiller Jer ud som virksomhed. Hvis I måske har et ønske om at styrke Jeres brand, lancere et nyt produkt eller ”bare” være mere synlige.

Når kulturen er på dagsordenen, bliver der ofte diskuteret støttekroner, underskudsgaranti og udgifter i millionklassen. Det er næsten lige som med markedsføringsbudgetterne. De, der arbejder i feltet, er ofte af den opfattelse, at der ikke kan bevilliges midler nok, mens de, der sidder på den anden side af bordet, måske slet ikke forstår, at det er nødvendigt at investere midler i kulturen eller for den sags skyld i et markedsføringsbudget. At det er som at putte penge i et stort sort hul.

Men, hvad sker der, hvis du fx begynder at bruge kulturen i din ledelse og til markedsføring? Det kan både være kulturen som oplevelse og kulturen som redskab og værktøjskasse, hvor du kan nå dine

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL