Hvornår Fik Du Sidst En Gennemtænkt E-Mail?

Er jeg den eneste, der savner at få en meningsfuld e-mail? Jeg mener, hvor svært kan det være? I mine mørkeste stunder tror jeg, at vi er nødt til at lave alle de samme fejl med e-mail marketing, som vi lavede med direct mails for 15-20 år siden. Teknikkerne er jo de samme, så har vi intet lært?

I direct marketings barndom var det ”Wham bam thank you ma’am“. Og det ser lidt ud til, at e-mail marketing er på samme stadie. Lad mig lige gå tilbage i tiden et øjeblik – bare sådan i grove træk. I begyndelsen var der postordre. Det bestod i, at man falbød en vare via brev, måske sammen med et katalog, hvor man kunne se en masse varer. Kunden bestilte så varen, og varen blev sendt til kunden – end of story.

Teenageårene

Det udviklede sig senere til, at man forsøgte at finde ud af, om der var nogen særlige kunder, der interesserede sig for særlige varer. Da porto var et kritisk element, var man forholdsvis omhyggelig med at udvælge en målgruppe, som, man troede, interesserede sig for en given vare. Adresser på målgrupper kunne man

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL