Influencer marketing: Sådan lægger du en plan?

Influencers er stadig det nye sort. Alle gør det – men få gør det godt. Det er dog meget mere end en trendy taktik og tredjeparts anbefalinger af alt fra kaffe til alarmsystemer på de sociale medier. Med et stærkt strategisk fundament og et godt kreativt greb bliver influencer marketing til en afgørende faktor i din markedsføring.

Det er ikke tilfældigt, at influencer marketing investering på Instagram i 2019 forventes at nå 2,38 milliarder dollars, fra et anslået 1,6 milliarder i 2018. For influencer marketing knytter et troværdigt bånd mellem forbrugerne og dit brand eller din virksomhed. Og det er særdeles effektivt.

Derfor virker influencer marketing

Når du bruger influencers, bliver dit budskab relevant. Det er afgørende i dag, hvor forbrugerne ikke længere kan puttes i demografiske kasser eller sættes på adfærds-formler. Det er nu i langt højere grad den sociale identitet og det personlige udtryk, der driver os. Vi vil have brands, tendenser og personer, som kan styrke oplevelsen af os selv. Derfor søger vi interessefællesskaber omkring en fælles passion i højere grad. I centrum af de fællesskaber er der ægte og inspirerende mennesker: Influencers. Og som

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL