Kundens værdi øget med faktor X

Virksomheder, der har styr på deres ustrukturerede data, opnår en vinderposition i markedet. De ustrukturerede data rummer en vigtig nøgle til at afdække kundernes x-faktor. Skåret ind til benet handler det om at kende sine relationer til bunds. Og om at skabe overblik over kundevendte aktiviteter og engagementer, så man kan handle fremadrettet ud fra det.

Vidensdeling har i mange år været et mantra for virksomheder som en effektiv vej til at styrke produktivitet og konkurrenceevne. Men det, der ser logisk og fornuftigt ud på papiret, f.eks. i firmastrategien, fungerer i de færreste tilfælde lige så godt i praksis.

Opgaven består i at få skabt et solidt overblik over de meget forskellige aktiviteter, aftaler og engagementer, der tegner relationen mellem kunde og virksomhed. Samtidig skal denne viden også gøres tilgængelig for organisationen, hvis den skal have reel værdi. Det kan kun lade sig gøre ved at sætte vidensdeling op i gear, gå nye veje i forhold til ustrukturerede data fra e-mails, sms, telefonsamtaler m.m. og få slået hul på de traditionelle it-siloer, der ellers er bundet til økonomi-, salgs-, HR-funktion m.m.

Paradigmeskift på vej i højt tempo via den unge 'y-generation'

Især bliver

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL