Lyngbyvej 2, 2100 København Ø

Optimering af digitale forretningsmuligheder

LIFTED består af ledende eksperter, der i gennemsnit har mere end 10 års erfaring med måling og optimering af digitale forretningsmuligheder.

Vi er digitale købmænd, der skaber betydelig og beviselig værdi for vores klienter i form af øget kendskab, salg og kundeloyalitet. Vores købmandsskab bygger på stærk kommerciel indsigt, analytiske evner, kommunikationskompetencer, medieforståelse samt innovativ brug af ny teknologi. Dermed er LIFTED en helt ny type hybrid, der besidder et kompetencemix, som ikke findes andre steder: Nogle som forstår forretningen, som kan trække relevant viden ud af “big data”, som kan eksekvere agilt på baggrund af denne viden, som kan måle den eksakte værdi af de investerede ressourcer – og som løbende gør marketing til en lærende proces, til gavn for hele organisationen.

Vores klare målsætning er, at være ambitiøse virksomheders foretrukne partner, i forhold til faktabaseret optimering af marketingindsatser. Vores værdier grunder i enkel og ærlig kommunikation, værdi for pengene, samt innovation og perfektionisme, og vi kæmper fra morgen til aften på at sikre optimal udnyttelse af digitale muligheder for vores kunder.

Hvad er LIFTEDs opskrift på succes?

Metoder + Værktøjer + Viden. Det lyder måske enkelt, men det har taget mange år at opbygge viden, udvælge digitale værktøjer og gennemprøve metoder. Man kan sammenligne LIFTED med formueforvaltere. Vi forvalter virksomheders penge, med det sigte at få størst muligt afkast, med lavest mulige risiko. Og for at kunne gøre det overvåger vi konstant markedet, har de bedste værktøjer og bygger anbefalinger på modeller, som tager højde for virksomhedens risiko-profil.

 

Aktuelle seminarer