Mål din app

Marketingafdelingerne sprøjter apps ud på markedet i et tempo som aldrig før. Hovedkulds, fristes man til at sige. En ny undersøgelse viser, at hele 45 procent af de marketingafdelinger, der arbejder med apps, mangler en strategi for aktiviteten. Det er et problem for både brand og bundlinje.

For nyligt rundede App Store 25 mia. downloads. Det er et nærmest ubegribeligt tal, som understreger, hvor populære de mobile applikationer er. Folk er vilde med apps. De matcher den moderne livsstil perfekt og opfylder alle vores krav til convenience og tilgængelighed. Det er ikke kun Apple, der har opdaget forbrugernes smag for apps. Hver dag melder nye virksomheder sig på banen. Virksomhederne kommer fra alle brancher, både B2C og B2B, og spænder fra små virksomheder til de helt store.
Forklaringen på app’ens popularitet blandt virksomhederne er enkel: Det koster ikke meget at udvikle apps, og de er et genialt værktøj til at skabe brugerinteraktion med virksomhedens brand. Men der er også en masse hype omkring apps, som gør, at mange virksomheder har travlt med at komme på banen. Derfor udvikles der utroligt mange apps, uden at afsendervirksomheden har et præcist formål med aktiviteten.

45 pct. har ingen

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL