Masterclass Interview om Brand Excellence:

Martin Bochineck, CEO og co-founder af Magnetix, som 5 gange I træk er kåret som Danmarks førende digitale bureau, giver sine erfaringer videre. Hvad skaber et godt brand, og hvordan holder man det ved lige?

Hvis det skal siges på en måde, som alle cykel entusiaster på direktionsgangene vil relatere til: Magnetix stak af fra feltet af digitale bureauer for godt 10 år siden, og bureauet har ikke blot øget sin egen fart. Ifølge MyImage haler hele kategorien af digitale bureauer kraftigt ind på traditionelle reklamebureauer, når det handler om at være de marketingansvarliges foretrukne samarbejdspartnere. Så det er en CEO på toppen af en branche i strid medvind, der har sat sig ned med Marketcommunity for at tale om, hvordan man skaber et excellent brand.

Inden vi tager fat i jeres arbejde for kunderne, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvordan Magnetix selv er blevet et så stærkt brand. Hvad er egentlig historien bag bureaet?

”For at forklare, hvor vi er i dag, skal vi gå 20 år tilbage. Jeg kom fra IBM Software’s global marketing i England, hvor jeg havde arbejdet med traditionel Direct Marketing. Efter nogle

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL