Med en sund sponsoralliance kommer du i dialog med din målgruppe på tværs af alle medieplatforme

Med base i sit Londonbaserede firma, Guru in a Bottle ltd., rådgiver Ardi Kolah ledere på begge sider af bordet om, hvordan man får mest muligt ud af sponsorsamarbejdet. Ardi Kolah er på top 50 over key note speakers på salgs- og marketingkonferencer verden over, han har arbejdet med nogle af verdens mest attraktive organisationer, og hans bogsalg har for længst kastet over 2 mio. £ af sig. Det er en professionel, kontant og imødekommende brite, vi har i røret til en kort snak om sponsorering.

Adam, Eva og Apple …

Ardi Kolah, først og fremmest tak for, at du vil deltage i dette interview til MARKET Magazine. Hvorfor er sponsorering efter din mening et væsentligt strategisk marketingelement i dag? Kan du give et historisk rids fra Adam og Eva til nu?

Adam og Eva!? (griner) Så langt går det ikke tilbage, selvom Apple måske kunne have lukreret godt på begivenheden, hvis sponsorering havde været på banen dengang … Nej, sponsorering er en relativt ung marketingdisciplin. Klassisk reklame og marketing, som vi kender det, har rødder 150 år tilbage. Men med udbredelsen

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL