Fang dine kunder i mikromomentet

Spørger du andre til råds når du søger information, eller griber du knoglen selv? Sandsynligheden for det sidste er stor, for hurtigt tilgængelig information og prompte svar er efterhånden blevet en selvfølge.
Behovet for at søge svar på de impulsive tanker og behov kaldes også micro moments, eller såkaldte mikro øjeblikke, og det er noget som opstår iblandt os alle - flere gange dagligt. En tendens som især muliggøres af den teknologiske udvikling, og som er opstået i kølvandet på vores voksende digitale tilstedeværelse.

Et øjeblik

Mange tror fejlagtigt, at mikro øjeblikke udelukkende defineres ved et købsrelateret behov. Men faktisk er det ligeså ofte behovet for informationssøgning omkring produkter, steder, anmeldelser, viden eller kontaktsøgninger. Og i dagens Danmark er det nærtliggende for mange af os, at opfylde de her behov gennem online kanaler.

Research viser, at behovene i gennemsnit opstår 150 gange om dagen hos os, som er digitalt aktive. Hvis vi tænker os om, så vil de fleste af os nok også kende til det at gribe til teknologien, når vi skal opfylde vores pludselige behov.

På en rejse

Set fra et virksomhedsperspektiv bør man lovprise fænomenet og udviklingens størrelse,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL