Nøglen til succesfuld marketingledelse

Marketing er sammen med IT de områder, som pt. undergår de største forandringer, når det handler om at drive virksomhed. Den oplevelse bekræftes af research og talrige artikler. Fx Arons Marketing2020 study, Harvard Business Review. Det stiller kæmpe krav til virksomhedens marketingledelse om vedholdende at gribe de muligheder for forandring, det giver i forhold til forretning og kunder – og til at omsætte de strategier, som vælges, til effektiv praksis og positive resultater for kunder såvel som virksomhed. At løse den forandringsopgave igen og igen og igen… er nøglen til succesfuld marketingledelse!

Gør du ingenting, eller prioriterer forkert, har det den modsatte effekt, og din virksomhed taber forretning – momentum. Og selv hvis du prioriterer rigtigt, er resultatet det samme, hvis ikke det lykkes at omsætte strategi til praksis.

Arbejdet med nogle af de mest succesfulde virksomheder herhjemme, målt på marketing, har hjulpet til at identificere 3 ledelsesperspektiver. De hænger tæt sammen, og de skal alle have attention og tages med i den enkelte løsning, hvis man skal lykkes med at drive marketingforandring:

  • Strategi & Innovation
  • Markedseffektivitet
  • Organisatorisk effektivitet

Set i sammenhæng udgør de et empirisk baseret ledelseskoncept for succesfuld marketingledelse. Som inspiration

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL