Oh Lord, won´t you lease me a Mercedes Benz?

Ud fra devisen, at "det er godt at kunne tro, men endnu bedre at vide," har Market været på besøg hos Mercedes-Benz. Virksomheden var nomineret til årets Advertising Effectiveness Awards (se side 40), og vi stævnede derfor Brand Mang personbiler Lars van het Erve og account director Erich Karsholt fra Mercedes-Benz' reklamebureau Bates Y&R for at lade dem fortælle lidt om, hvordan man skaber og dokumenterer en AEA succes case.

"Det startede egentlig allerede midt i 90'erne," indleder Erich Karsholt." Den overvejende del af vores personbilsmarked den gang var luksusmodellerne. Og var man ikke administrerende direktør, var man som almindelig dødelig dansker henvist til at købe sig en frikørt taxa. Det er naturligvis et meget fortegnet billede, men faktum er dog, at alle modellerne var meget eksklusive og meget dyre.

I løbet af 90'erne blev produktporteføljen udvidet, idet Mercedes-Benz lancerede nye premium modeller (segmentet umiddelbart under luksusmodellerne, red.) på markedet, fx 'den lille Mercedes' - 190-model. Det var i Danmark stadig en bil til ca. 500.000 kr., men det gav dog flere mennesker mulighed for at køre Mercedes-Benz. Og der kom flere til - ikke mindst A-klassen, der med en

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL