Sådan holder du events i en Corona-tid

Er det overhovedet relevant at tænke i fysiske events midt i en Corona-tid? Ja! Netop nu er muligheden for at fyre op under forretningen med events større end normalt. Konkurrencen om opmærksomheden er mindre, og måske tørster jeres målgruppe lige nu efter IRL-oplevelser efter en lang periode med et digitalt liv. Tænk kreativt. Tænk i mindre events og gå ikke på kompromis med tryghedsskabende foranstaltninger.

Tænk småt, kort og godt!

Først en disclaimer! Forfatteren af dette indlæg ejer et event venue - så er du advaret. Men nærværende skribent er ikke alene om at mene, at der både er interesse og gode muligheder for at skabe succesfulde live events i denne tid. Vi arbejder lige nu på flere projekter for kunder, der ønsker at holde live events for særligt vigtige interessenter – bl.a. kunder/indkøbere. Og hybrid-events, der transmitteres digitalt under deltagelse af et mindre publikum, er allerede en efterspurgt løsning.

Et rum for opmærksomhed og tillid

Men hvorfor overhovedet lave fysiske events? Kan vi ikke bare streame vores budskaber, som da vi skulle blive hjemme? Jo, i mange situationer giver det rigtig god mening. Men vil du gerne påvirke vigtige interessenter, der

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL