Futurist Dr. Patrick Dixon: Smid brillerne

Som futurist ved Dr. Patrick Dixon noget om tiden, der kommer. Den 54-årige englænder fremskriver tidens fakta og tendenser og giver sine personlige bud på, hvad det vil betyde for forskellige brancher i fremtiden. Når han ikke læser, skriver og tænker hjemme i London, rejser han verden rundt for at fortælle om fremtiden på konferencer. The Press Association kalder ham ”Europe’s Leading Futurist“, og med 15 bogtitler i bagagen, 4 mio. YouTube-visninger og 13,5 mio. unikke besøgende på sin hjemmeside er han tydeligvis en mand, man lytter til. MARKET har taget en kvik snak med hr. Dixon om hans arbejde som fremtidsforsker, tendenser og gode råd til mødet med fremtidens forbruger.

Hvad er fremtiden? Tja, det altid spændende at udfordre Wikipedia med alskens ord, begreber og navne, så hvorfor ikke prøve med ”fremtiden“? Wikipedia siger:
”Fremtiden er en tidsperiode, der kommer efter nutiden i almen logisk opfattelse. Fremtiden (set fra et givet tidspunkt) er således endnu ikke indtrådt. Nogle ting ved vi om fremtiden, f.eks. at tiden vil være gået, og at vi vil dø, med andre forhold er det mere usikkert. (…) Det antages almindeligvis,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL