Sociale medier som "game changer"

Sociale medier. I udgangspunktet et fænomen til social interaktion, i dag et stadigt vigtigere værktøj for virksomheder til at skabe opmærksomhed om deres produkter og brand.

Sociale medier skaber ikke købere – det er snarere kanalen, der skaber potentiale for en fremtidig konvertering fra behov til salg. Sociale medier kan skabe og styrke en virksomheds brand og føre besøgende til indhold, som yderligere trækker dem ind, men det er meget sjældent det direkte svar på et udtrykkeligt eller erklæret behov.
I disse år oplever virksomheder og organisationer i stigende grad, at digital kommunikation og tilstedeværelsen af en række alsidige værktøjer bliver en stadig vigtigere del af virksomhedens forretningsprocesser. Det afspejler sig også organisatorisk og har i mange virksomheder betydet, at funktioner, der traditionelt betragtes som ”it“ smelter sammen med andre faggrupper og afdelinger. Flere vil følge.
Der kan være mange grunde til at anvende sociale medier. Eksternt har sociale medier nogle helt unikke egenskaber i forhold til at styrke den udadvendte kommunikation og marketing. Den eksterne brug kan indeholde sociale medieteknologier på virksomhedens egen platform eller anvendelse af eksterne tjenester som Facebook og Twitter. Her kan de overordnede mål være en styrket

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL