Som marketingleder er du spillende træner, der skal sætte retning for dit hold

Vores verden udvikler sig hurtigere end nogen sinde før. Gennem de sidste 20 år er der dukket et hav af nye kanaler op, som gør det mere komplekst at nå ud til sin målgruppe. Og farten på udviklingen ser ikke just ud til at aftage. Hvad betyder det for dig som marketingleder? Og hvordan sørger du for, at din afdeling konstant er på vej i den rigtige retning? Her er mit bud på den ledelsesopgave.
Når jeg mener, at man som marketingleder bør være en spillende træner, hvad betyder det så egentlig i praksis? Er man personen, der omsætter virksomhedens generelle strategi til en marketingstrategi og implementerer den i samarbejde med sine medarbejdere eller eksterne samarbejdspartnere? Er man den, der har så meget indsigt i alle opgaver i sin afdeling, at man til hver en tid kan udføre dem? Eller befinder man sig et sted midtimellem? Læs med og bliv klogere på, hvordan jeg selv agerer i rollen.

Sæt holdets mål

Selvom det er meget oppe i tiden, at vi alle skal være specialister, så glem det. Du er træneren! Med det brede udvalg af kanaler kan

Læs artiklen GRATIS:

Log ind, eller opret en gratis profil her