Styrk dine kreative kampagner med kunstig intelligens

Kunstig intelligens i kreative kampagner? Hvis du synes, at det lyder som en mærkelig ingrediens, så er du ikke alene. For mens udviklingen indenfor AI er kommet langt, når det kommer til f.eks. at genkende mønstre i billeder og andet visuelt indhold, så er vi stadig langt fra, at AI kan simulere meget menneskelige egenskaber som f.eks. intuition og mavefornemmelse – for slet ikke at tale om kreativitet. Alligevel kan du med fordel tage AI i brug, når du skal skabe din næste kreative kampagne. For i sidste ende er din kampagne kun succesfuld, hvis den skaber impact. Det kan AI hjælpe dig med.

Et stort lyst lokale, fede fotos. Billeder bliver hængt op på væggen, og de vurderes imod hinanden. Hvad trigger hjernen? Du kan næsten allerede fornemme, hvordan kreativiteten driver ned af væggene.

 

 

Som skærende kontrast vil den form for kreativitet vil mange nok opfatte maskinlæringsalgoritmer og kunstig intelligens, der i bund og grund handler om at få maskiner til at gøre ting, som kun mennesker tidligere har kunnet gøre. Hvordan kan det på nogen måde være med til at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL