Undgå indhold der er ”stock in the past”

Til min seneste bog GURUBOGEN havde jeg den store fornøjelse, at det amerikanske marketinggeni Seth Godin takkede ja til at skrive et kapitel til bogen om branding og markedsføring. Ét af Godins hovedbudskaber, som er meget rammende i forbindelse med temaet inbound-marketing, lyder, at man indenfor inbound disciplinen skal invitere mennesker indenfor for at lære om mulighederne i ens brand. Dvs. at man ikke blot skal bygge kampagner, men bevægelser. Mennesker skal ikke føle sig talt til. De skal føle sig forstået.

Inbound marketing er således ikke så meget en øvelse ud i trigger baseret marketing, som det er en øvelse ud i at gøre sig menneskelig og forstå modtageren på et dybere plan. Det handler ikke om interruption, men om attraction, for at bruge endnu ét af Godins udtryk.

Kilde: Seth Godin

Brands og kunder er mennesker, så på trods af de seneste to årtiers eksplosion i digitale kanaler og buzzwords, så er relationen imellem det menneskelige brand og kunden mere afgørende end nogensinde før. Digital personalisering gør ikke nødvendigvis, at vi rent faktisk oplever kommunikationen som personlig, og hvis den kommunikationen

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL