Virtual reality skal gi' resultater

Har du først prøvet et high-end Virtual Reality headset, er det godt nok svært at få armene ned over alle de nye muligheder. Opmærksomheden på augmented – og virtual reality blomstrer. Danske Tv-stationer holder heller ikke igen med, at dele deres begejstring for mulighederne, og vi er mange som er en smule ramt af teknologi begejstring.

’Who is to blame’ for vi oplever igen, hvordan vores industri forandres af ny teknologi. Vi kender alle historier om organisationer, der velvilligt har eksekveret IT projekter, uden at have haft erfaring med en given ny teknologi, men blot har været tilpas begejstrede over selve teknologien.

Mange får taget hul på nye trends og teknologier for sent og misser chancen for at starte småt. De misser chancen for at opsamle erfaring, inden det for alvor bliver kritisk at følge med marked og konkurrenter.

Ambitiøse projekter sælger bedre på direktionsgangene, men nu står vi her igen, og vi har chancen for at starte småt, i god tid og til at stille de rigtige spørgsmål.

Hvad kan vi bruge VR teknologien til? Hvad kan den betyde for vores marked, og hvordan kan den skabe værdi for vores kunder og forretning?

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL