Du kan bruge mBriefings som platform til B-to-B seminarer

Du kan invitere professionelle inden for marketing, IT, økonomi, salg og HR.

Vælg mellem promoveret eller gratis

Vælg “åbent” hvis du vil have, at dit seminar kan blive promoveret af relevante media. Så der kommer flere tilmeldinger inden for din målgruppe. Du betaler en pris pr. tilmelding efter værdi (se formularen). Dit seminar vil blive vist her på platformen og promoveret via mediepartnere.

Vælg “lukket”, hvis du selv ønsker at skaffe alle tilmeldinger. Det er gratis for dig at bruge platformen på den måde. Du får en URL, som du frit kan linke til, når du promoverer seminaret i dine egne kanaler. Dem, som klikker på dit link, kan se seminaret her på platformen. Men andre kan ikke se seminaret i oversigten, og dit seminar bliver ikke promotet af mediepartnere.

No-cure-no-pay: Kun betaling pr. tilmelding i din målgruppe

Når du vælger at få dit seminar promoveret, gør vi og vores partnere en indsats for at nå ud til et stort antal personer indenfor din målgruppe. Vi kan ikke garantere et vist antal tilmeldinger, men til gengæld du betaler kun for de tilmeldinger, du får. Prisen pr. tilmelding er gradueret efter værdi, og du sætter selv et kampagne-budget, som er det maksimale, du kommer til at betale.

Hvad koster det?

Vælg en målgruppe i formularen og se dine priser for at få deltagere.