Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Om MarketCommunity:

MarketCommunity er den førende Blog i Danmark for marketing professionelle i større virksomheder.

 • MarketCommunity har over 10.000 medlemmer i Danmark
 • 56% arbejder i virksomheder med mere end 100 ansatte.
 • 53% er direktører, chefer eller specialister.

Bliv en del af MarketCommunity’s Redaktionsgruppe

Er du marketing professionel, og har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med vores mere end 10.000 medlemmer i Danmark?

Kunne du tænke dig at dele din viden og erfaringer på MarketCommunity i form af indlæg/artikler om aktuelle marketingemner, så hører vi gerne fra dig. Som medlem af MarketCommunity’s Redaktionsgruppe holder vi dig løbende orienteret om emner og vinkler, som vi ønsker belyst. Det er så frit for dig at byde ind, når du har lyst og mulighed for at skrive en artikel om emnet. Der ydes ikke honorar, men en unik mulighed for at nå ud til mange mennesker, der arbejder indenfor samme felt som dig selv.

Her er vores kommende MarketCommunity magasiner i 2018: 

 • Juni #103 BRAND EXCELLENCE
 • August #104 E-MAIL MARKETING
 • September #105 CUSTOMER JOURNEY MARKETING
 • Oktober #106 MARKETING LEDELSE
 • November #107 GOOGLE MARKETING
 • December #108 SOME & INFLUENCER STRATEGY

#102 BRAND EXCELLENCE

Ifølge analysevirksomheden Brand Finance blev Google i 2017 igen verdens mest værdifulde brand med en vækst i brand equity på 24% på blot et år. På samme tid tabte Apple 27%. Så hurtigt kan det gå selv på globalt plan. Så det uhyre aktuelt for Marketcommunity.com igen at se på, hvordan man som virksomhed udvikler og vedligeholder brands. Hvordan skaber man meningsfuldhed, relevans og værdi i vor tids tsunami af kanaler, information og gennemsigtighed? Vi runder etik, værdier, stil-og-tone, influencers, gamification, modellering, tracking og eksekvering i jagten på Brand Excellence anno 2018.

#103 E-MAIL MARKETING

Permissions og e-mails er bogstaveligt talt livslinjen for mange virksomheder. Denne Marketcommunity.com udgivelse stiller skarpt på, hvordan du kan bruge e-mail effektivt i dit marketingmix. Lige fra hvordan du bygger din liste, til hvilke typer af indhold, der skaber størst respons. Vi ser på systemer og platforme, der vinder frem i markedet, og diskuterer samtidig lavpraktisk, hvordan du kan personificere dine mails og slippe helskindet forbi spamfiltrene. AI er på alles læber i disse år. Hvad kommer kunstig intelligens til at betyde for, hvordan vi bruger e-mails?

#104 CUSTOMER JOURNEY MARKETING

Drømmen om at kunne styre en potentiel kunde gennem en planlagt erkendelses-rejse, som ender med et køb, er ikke ny. Men for første gang gør teknologien det muligt at realisere denne drøm. Dette temanummer undersøger, hvor langt vi er kommet. Hvor meget kan man planlægge? Hvordan gennemfører man i praksis Customer Journey Planning? Hvilke teknologier kan man bruge? Hvordan opsamler man de relevante data? Der er flere media, kanaler og indgange til virksomheder end nogen sinde. Vi prøver at stille de vigtigste spørgsmål og finde de bedste svar.

#105 MARKETING LEDELSE

Presset på marketing funktionen er vokset betydeligt de seneste år. Mange virksomheder udkommer med materiale hver dag. Social Media har skabt en ny puls, og både inbound og outbound kanalerne er eksploderet. Dette temanummer handler om at implementere og eksekvere marketing i dette kaos. Hvordan prioriterer man opgaverne? Hvordan organiserer man en afdeling? Hvilket kompetence mix har man brug for i BtC og BtB? Hvordan sikrer man integration mellem de forskellige kanaler og de forskellige afdelinger – som marketing og salg? Hvordan understøtter man at skabe resultater? Hvordan undgår man at drukne i bureaukrati?

#106 GOOGLE MARKETING

Google er verdens største søgemaskine med over 67.000 søgninger i sekundet. YouTube er nr. 2. Den er også ejet af Google. Tænk engang, hvad Google gør for os, hvis vi ønsker at blive fundet? Dette temanummer handler om, hvad vi selv kan gøre. Vi tegner et billede af Googles service-landskab, og de muligheder det stiller til rådighed for os. Hvordan kan vi tappe ind i de søgninger, der er relevante for os som virksomhed? Hvordan er brugernes adfærd, og hvad betyder det for, hvordan vi lægger vores informationer til rette? Hvad kan man opnå organisk, og hvordan kan man få bang-for-the-buck, hvis man investerer i at blive fundet? Fra tekniske algoritmer til praktisk gør-det-selv råd, du kan bruge med det samme. Alt set fra et marketing perspektiv.

#107 SOME & INFLUENCER MARKETING

De sociale media fylder mere i vores liv. De er blevet den vigtigste nyhedskilde for mange mennesker, og vi knytter os til bloggers, vloggers og andre influenter, som vi tillægger større troværdighed end nationalbanken. Landskabet udvider og ændrer sig med lynets hast, men som virksomheder er vi nødt til at arbejde med SoMe on the fly, ganske enkelt fordi det er her, alt sker. I dette temanummer kigger vi på, hvordan man kan planlægge og eksekvere sin tilstedeværelse, sine kampagner og dialogen med kunderne. Med en klar strategi, så man surfer på viben i stedet for at drukne i mulighederne.

Sådan søger du om optagelse i redaktionsgruppen: 

Udfyld formularen med et par ord om dig selv og hvor ofte du har lyst til at skrive samt til hvilke magasiner. Så vender vi tilbage til dig med yderligere informationer om muligheder, specifikationer og krav/formater for artikler.

 • Dine kontaktinformationer
 • Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.