Om MarketCommunity:

MarketCommunity er den førende Blog i Danmark for marketing professionelle i større virksomheder.

 • MarketCommunity har over 10.000 medlemmer i Danmark
 • 56% arbejder i virksomheder med mere end 100 ansatte.
 • 53% er direktører, chefer eller specialister.

Bliv en del af MarketCommunity’s Redaktionsgruppe

Er du marketing professionel, og har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med vores mere end 10.000 medlemmer i Danmark?

Kunne du tænke dig at dele din viden og erfaringer på MarketCommunity i form af indlæg/artikler om aktuelle marketingemner, så hører vi gerne fra dig. Som medlem af MarketCommunity’s Redaktionsgruppe holder vi dig løbende orienteret om emner og vinkler, som vi ønsker belyst. Det er så frit for dig at byde ind, når du har lyst og mulighed for at skrive en artikel om emnet. Der ydes ikke honorar, men en unik mulighed for at nå ud til mange mennesker, der arbejder indenfor samme felt som dig selv.

Her er vores kommende MarketCommunity magasiner i 2019: 

 • Februar #109 PLANNING 2019
 • Marts #110 AUDIENCES
 • April #111 TECH REVOLUTION
 • Maj #112 LINKED IN
 • Juni #113 DIGITAL CREATIVITY
 • August #114 B2B EXCELLENCE
 • September #115 CSR & PURPOSE
 • Oktober ##116 MICRO MOMENTS
 • November ##117 INSTAGRAM
 • December #118 DIGITAL IDENTITY

#114 B2B EXCELLENCE

Hvordan omsætter du din virksomhedsstrategi og dine marketingmål til aktiviteter? Temaudgivelse nr. 109 fra Marketcommunity handler om planlægningsprocessen, værktøjerne og selve planerne. Lige som strategi er at vælge, hvad man skal sige ’Nej’ til, så er marketingplanerne et valg af, hvad man skal sige ’Ja’ til, og en plan for at eksekvere valget. Det er at tage stilling til hvilke produkter man skal satse på, i hvilke kanaler og med hvilke metoder. Samt selvfølgelig hvordan man skal allokere ressourcer og budgetter. Hør om årshjul, templates og planer, fortalt af såvel rådgivere som marketingansvarlige. God inspiration, når du skal skrive din egen marketingplan.

#115 CSR & PURPOSE

De senere år har Danmark markeret sig stærkt i diverse internationale kreative awarduddelinger med kampagner centreret omkring et såkaldt purpose. Altså en mening, der er større en produktet og måske endda virksomheden i sig selv. Fra ’Tal ordentligt’ (Call Me) til ’The DNA Journey’ (Momondo) og ’The indoor Generation’ (Velux). CSR har fundet vej til direktionsgangene, og det er på mode at vedkende sig et medansvar for samfundets udvikling. Temaudgivelse 116 fra Marketcommunity stiller skarpt på, hvordan man kan finde og markedsføre et purpose, hvad der kan komme ud af det, og om medaljen har en bagside.

#116 MICRO MOMENTS

Flere og flere brands tænker i Micro Moments. Altså de små momenter i livet, som vi de fleste af os oplever på et tidspunkt – eller gentagne gange. Når vi venter i en kø, når vi opdager, at der ikke er mere toiletpapir, når vi opdager, at vores bukser er krøbet i vask. På samme måde, som indsigter er vaner eller adfærd, som vi har tilfælles, så er Micro Moments situationer, vi har til fælles. Selv om vi oplever dem hver for sig. Og som brand vil det have enorm værdi, hvis man kan ’eje’ et Micro Moment. Forstået på den måde, at man f.eks. får en stor andel af søge-genereret trafik, som udspringer af disse momenter.

#117 INSTAGRAM

”Hvor er min datter?” Hun er sikkert på Instagram. Alle med børn i teenage-alderen har oplevet, hvordan den billedrevne platform har taget over for Facebook i den unge målgruppe. Og historien viser som bekendt, at hvor potentielle kunder er, vil virksomheder før eller senere være. Men hvordan? Svarene kan du læse i Marketcommunitys temanummer 117, som både på strategisk og taktisk plan giver gode råd og vejledning i at bruge Instagram professionelt. Læs med, når SoMe eksperter, influenter og marketingrådgivere deler deres ekspertise.

#118 DIGITAL IDENTITY

Hvordan skaber og vedligeholder man en stærk identitet på nettet? På tværs af alle kanaler og media, og på tværs af den digitale tilstedeværelse og virksomhedens kampagner. I en tid hvor platforme som WordPress går sin sejrsgang med færdigdesignede temaer, og hvor brugen af f.eks. SoMe kræver høj hastighed og agilitet, er presset på en konsistent identitet måske større end nogen sinde. Temanummer 118 samler gode råd og retningslinjer, du kan gå ombord i. Uanset om du skal skabe en identitet fra bunden, eller det er tid til at få styr på den, du allerede har.

 

Sådan søger du om optagelse i redaktionsgruppen: 

Udfyld formularen med et par ord om dig selv og hvor ofte du har lyst til at skrive samt til hvilke magasiner. Så vender vi tilbage til dig med yderligere informationer om muligheder, specifikationer og krav/formater for artikler.

 • Dine kontaktinformationer
 • Vi vender tilbage hurtigst muligt.