Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Om MarketCommunity:

MarketCommunity er den førende Blog i Danmark for marketing professionelle i større virksomheder.

  • MarketCommunity har over 10.000 medlemmer i Danmark
  • 56% arbejder i virksomheder med mere end 100 ansatte.
  • 53% er direktører, chefer eller specialister.

Bliv en del af MarketCommunity’s Redaktionsgruppe

Er du marketing professionel, og har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med vores mere end 10.000 medlemmer i Danmark?

Kunne du tænke dig at dele din viden og erfaringer på MarketCommunity i form af indlæg/artikler om aktuelle marketingemner, så hører vi gerne fra dig. Som medlem af MarketCommunity’s Redaktionsgruppe holder vi dig løbende orienteret om emner og vinkler, som vi ønsker belyst. Det er så frit for dig at byde ind, når du har lyst og mulighed for at skrive en artikel om emnet. Der ydes ikke honorar, men en unik mulighed for at nå ud til mange mennesker, der arbejder indenfor samme felt som dig selv.

Her er vores kommende MarketCommunity magasiner i 2018: 

  • Februar #99 UX
  • Marts #100 NATIVE ADVERTISING
  • April #101 FACEBOOK MARKETING
  • Maj #102 AMAZON
  • Juni #103 BRAND EXCELLENCE

#99 UX

Hvad sker der, når kunder eller andre interessenter møder din virksomheds digitale tilstedeværelse, og hvordan kan du påvirke udfaldet? Marketcommunity.com tager temperaturen på UX i forhold til den moderne (for)brugers digitale vaner og forventninger til websites, Apps etc. Hvad er godt design? Hvad er god navigation? Hvordan kan man arbejde med farver, typografi, video, animationer, chat bots og personificeret respons? Er der særlige værktøjer og standarder, som byder ind, og hvad med hensynet til sikkerhed? Marketcommunity.com bringer dig ajour og går hele vejen rundt om midler og målbar effekt.

#100 NATIVE ADVERTISING

Reklame som i stil og tone læner sig op det medie, der bærer den, har tocifrede årlige vækstrater. Ifølge Business Insider vil Native Advertising udgøre 76% af al digital reklameomsætning i 2021.

Marketcommunity.com dykker ned i, hvordan man arbejder med den særlige disciplin i praksis. Fra video og journalistiske historier på sites med et klart defineret afsæt til brugergenereret content og Social Media. Hvad virker? Hvordan lægger man sig op ad det redaktionelle miljø, og er der nogen love og regler man skal forholde sig til? Få indsigt i kategorier, effekt og hvad den nære fremtid vil bringe.

#101 FACEBOOK MARKETING

Mulighederne i Facebook synes uendelige. Marketcommunity.com tegner et billede anno 2018 og ser sam- tidig fremad. Hvad kan du opnå organisk, og hvordan kan du supplere med paid media? Hvad er effekten af forskellige typer content, vil vi f.eks. se live streaming vokse de næste år? Hvad betyder Facebooks algoritmer for, hvordan du kan målrette din markedsføring, og hvordan vil personalisering udvikle sig? Vil vi se flere reklamer tilpasset den enkeltes browserhistorik? Eller vil ny lovgivning sætte grænser for at beskytte forbrugerne? Og hvad med effekten? Hvordan kan du arbejde med den call-to-ac- tion og chat funktionalitet, Facebook stiller til rådighed

#102 AMAZON

Beskrivelse følger uge 12

#103 BRAND EXCELLENCE

Ifølge analysevirksomheden Brand Finance blev Google i 2017 igen verdens mest værdifulde brand med en vækst i brand equity på 24% på blot et år. På samme tid tabte Apple 27%. Så hurtigt kan det gå selv på globalt plan.

Så er det uhyre aktuelt for Marketcommunity.com igen at se på, hvordan man som virksomhed udvikler og vedligeholder brands. Hvordan skaber man meningsfuldhed, relevans og værdi i vor tids tsunami af kanaler, information og gennemsigtighed? Vi runder etik, værdier, stil-og-tone, influencers, gamification, modellering, track- ing og eksekvering i jagten på Brand Excellence anno 2018.

Sådan søger du om optagelse i redaktionsgruppen: 

Udfyld formularen med et par ord om dig selv og hvor ofte du har lyst til at skrive samt til hvilke magasiner. Så vender vi tilbage til dig med yderligere informationer om muligheder, specifikationer og krav/formater for artikler.

  • Dine kontaktinformationer
  • Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.