Opret dig selv som foredragsholder/konferencier/underholder her

Få en profilside på Marketcommunity.com gratis. Så vil du blive markedsført over for vores medlemmer og derigennem få mulighed for at blive booket til opgaver.

Er dette relevant for dig?

Dette tilbud er for professionelle enkeltpersoner, der ønsker at sælge personlige ydelser til virksomheder. Som foredragsholder, konferencier eller underholder (f.eks. komiker, entertainer, magiker). Du er ikke forpligtet til noget. Ved forespørgsler fra virksomheder vil du blive tilbudt konkrete opgaver, som du kan tage stilling til fra gang til gang. (Vi forbeholder os ret til at slette profiler, som ikke opfylder kriterierne, eller som vurderes ufærdige eller med dårligt/useriøst indhold).

Evt. spørgsmål kan rettes til Bjarke Stemann, Bjarke@marketcommunity.com, tlf.: 21602300.

Gør sådan: Udfyld formularen og tryk OPRET

Profilsiden lægges online, når vi har gennemgået den. Det tager typisk 1-2 dage. Du kan altid rette i profilsiden. Du skal blot være logget ind med dit normale brugernavn og password.

Mangler formularen? Du skal være logget ind med en normal brugerprofil, for at kunne oprette en bureau-profilside. Så hvis du ikke har en brugerprofil allerede, skal du:

  • Opret en gratis brugerprofil (øverst i højre hjørne på forsiden)
  • Godkend oprettelsen i den kontrol-mail, der bliver sendt til din e-mail
  • Derefter kan du oprette din