Hvis din hjemmeside var en butik på strøget, hvad ville du så sætte i vinduet?

Det kan være en god idé at se tingene fra en ny vinkel, især når det drejer sig om ens generelle online tilstedeværelse og den rolle ens hjemmeside skal spille. For mulighederne er godt nok mange. Mit råd er enkelt; se på de udfordringer du har ud fra en lidt anderledes tankegang.

Det er mere reglen end undtagelsen, i virksomheder jeg er i dialog med, at den pågældende virksomheds hjemmeside ender som et kompliceret IT projekt. For at komme videre har jeg ofte haft succes med at bede de involverede om at betragte deres hjemmeside som var den en butik på Strøget i København. Ved at benytte denne banale, men lidt anderledes tankegang, vil man opleve, hvor identiske udfordringerne er, og man vil opnå en fornemmelse af, hvordan man kan løse dem.

Vi ved jo alle, at spillereglerne ikke længere de samme. Fra den gang hvor virksomhedens hjemmeside var det eneste online ansigt, til i dag hvor der mildest talt er en sand jungle af digitale muligheder. Samtidig ved vi, at brugerne grundlæggende bliver mere utålmodige og ikke mindst meget forvente, hvilket stiller store

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL