Trommesalen 5, 2. 1614 København V

Danmarks største influencer marketing firma

Bloggers Delight er Danmarks største influencer marketing firma og repræsenterer mere end 300 af landets førende influenter som kreativt salgsagentur. BD matcher influenter og brands i forbindelse med sponsorerede indlæg, kreative kampagner samt ambassadørskaber.

Bloggers Delight blev etableret i 2011 og har gennem sine første seks år rådgivet virksomheder indenfor influencer marketing, og eksekveret mere end 2000 kampagner på nationalt plan. Bloggers Delight tilbyder virksomheder kreativ kampagneplanlægning, projektledelse og eksekvering af kampagner, der bygger bro mellem virksomhedernes budskaber og den personlige skildring, som influenter kan bringe til ethvert marketingfremstød. Enhver kampagne indeholder løbende og afsluttende afrapportering med data og statistik. BD har i 2017 ekspanderet og eksekveret sine første internationale kampagner for sine kunder, bl.a. i Norge, Sverige, Tyskland og Storbritannien.

De respektive influenter hos BD er fordelt på en række undernetværker og segmenter inden for bl.a. mode, mad, livsstil, familieliv og bolig, der tilsammen udgør en alsidig portefølje af forskellige profiler, der muliggør aktiveringen af influenter uanset ønsket en virksomhed skulle have i sin marketingstrategi. Samlet set har Bloggers Delight netværket mere end 1 million unikke besøgende per måned.

Bloggers Delight har 23 medarbejdere fordelt på sine kontorer i København og Århus, der gør det muligt at være tæt på såvel influenter som samarbejdspartnere i hele landet.
Siden etableringen har virksomheden oplevet stor vækst og positive tal på bundlinjen, hvilket bl.a. har gjort, at BD er blevet kåret af Børsen som en årets gazellevirksomheder i både 2016 og 2017.