Lad dine kunder se dine produkter i deres eget hjem – direkte fra din webshop

Når kunder besøger din hjemmeside, kan Augmented Reality (AR) få dem til at knytte sig følelsesmæssigt til dit produkt, så du styrker sandsynligheden for et salg. En simpel teknologisk løsning gør det muligt at integrere AR direkte i din hjemmeside, og det kan du bruge til at nudge kunderne til køb via involvering med en digital udgave af dit produkt.

Du kan nemt integrere 3D-modeller af dine produkter på dine websider, så kunder, der bruger mobiltelefon eller tablet, kan placere produkterne i deres eget hjem via Augmented Reality.

Det øger teoretisk den følelsesmæssige tilknytning til produktet, styrker præferencen for dit brand og gør det sværere for kunden at vælge et andet produkt. Samtidig har det under corona vist sig at være en god måde at vise produkter frem, når forbrugerne er tilbageholdende med at besøge fysiske butikker.

I Virsabi kalder vi det WebAR. I praksis betyder det, at kunden på sin telefon eller tablet kan se, hvordan en sofa, en lampe, en vandhane, et tv eller et hvilket som helst andet fysisk produkt tager sig ud i det miljø, kunden er i. Kunden kan

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL