Brugerdrevet innovation er digital strategi nr. 1

Vi har haft internettet i 15 år. Dot-com boblen sprang for 8 år siden. Hvad er der sket med forståelsen af digital forretning i mellemtiden, og hvor er vi nu? MARKET har besøgt Innovation Lab og Preben Mejer til en snak om strategi og udvikling.

Tak Preben, fordi vi måtte komme på besøg. For de af MARKETs læsere, der ikke kender Innovation Lab, kan du så sætte nogle ord på jeres virke?

Jo, vi starter jo med at være lidt sjove. For du står i København, og vi sidder i Århus. Og imellem os er der er en skærm på noget, der ligner 60 tommer, som giver os hver især et ganske livagtigt billede. Det er et eksempel på det, vi beskæftiger os med. For Innovation Lab er et non-profit videncenter, der arbejder med den nyeste teknologi. Ikke nødvendigvis med sådan et Leif Lalleglad format som dette, for vi arbejder også med de udfordringer, der ligger uden om teknologien. Og denne aktivitet er en del af den kompetence-klynge, der ligger omkring Århus Universitet. Vi er ca. 30 mennesker, og vi arbejder med formidling, konceptudvikling og sparring for virksomheder omkring, hvad teknologien

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL