Don’t overstrategize

Det er omtrent et år siden, at Morten Lund blev landskendt for sit engagement i den kuldsejlede Nyhedsavisen. Men allerede inden var hans navn poppet op på grund af en guldrandet investering i Skype. Men det er alt sammen kun toppen af isbjerget i Morten Lunds karriere. Under den synlige del har entreprenøren Morten Lund alene, men også i diverse partnerskaber etableret en lang række virksomheder og været venture udvikler for lige så mange - både i Danmark og udlandet. MARKET har talt med Morten Lund om digitale strategier.

Morten, det er nok dit engagement i Nyhedsavisen, der har gjort dig kendt i offentligheden. Så lad mig indlede med at spørge dig, hvilke brancher, du har arbejdet med digitalt?

Hmm... det bliver en lang artikel. Siden bureauet Neo Ideo, hvor vi arbejdede med alle slags kunder digitalt fra internettets fødsel, har jeg investeret i alle retninger. Fra Tele2, Guleroden.dk og VindENHund.dk til Kazaa, Skype, Zyb og BullGuard til Online Backgammon, iJoule og Trivop. Man kan godt sige, at jeg har snuset til det meste.

Hvilke roller har du haft i projekterne?

Jeg har oftest været medstifter og involveret i den grundlæggende idé, fundet de personer, som kunne

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL